top of page

blogg

Goals with soul


Ikväll är det plötsligt dags för Desire mapping. Sista kvällen på det här nästan-vila-jobba-retreatet innan min älskling kommer hem. (Hurra!) Så det passar perfekt. Jag läste första delen av Danielle Laportes bok The Desire Map i somras och har längtat efter att dyka ner i arbetsboken och prova processen sen dess.

Hon är en riktigt ball och inspirerande kvinna; konstnär, författare och föreläsare. Vad hon har gjort i den här boken är att vända på målsättningsprocessen. Så att du jobbar dig ner till grundkänslorna som ligger under dina mål. Varför vill du ha det du vill ha och hur vill du känna på väg dit och när dom är uppnådda? Vilka är dina Core Desired Feelings? Sen sätts målen efter det. Hur du vill känna dig . Hur du vill må. Mål med själ. Och allt handlar om att vara sann mot sig själv och må bra. Här och nu och hela vägen till målet. Jag gillar’t. Och jag är nyfiken.

Så nu tänker jag prova. Och nu vill inte jag skriva mer, för jag vill sätta igång.

(Hurra! En kort bloggtext!)

Ses imorn! ;)

...och Stina hjälper till. :)

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page